duminică, 7 februarie 2010

Afaceri Model, idei de afaceri, afaceri la cheie

Afacerea anului in RomaniaCultivarea ciupercilor Champignon (Agaricus) s-a dezvoltat in ultimii 35 de ani de 9 ori in SUA, de 9,2 ori in Franta, de 5,8 ori in Anglia si de 350 de ori in Olanda. Dar nu si in Romania. Aici sunteti inca ferit de concurenta si aveti toate sansele sa va dezvoltati o afacere frumoasa si profitabila. In plus, acum aveti la dispozitie o lucrare cu adevarat profesionista - in format electronic.


De ce sa cultivati ciuperci?

Consumul anual pe cap de locuitor, in Romania, este sub 100 g de ciuperci. Consumul normal ar fi de cca 2 kg/locuitor. Pentru inceput, aveti nevoie doar de 50 - 60 mp (un beci sau un garaj). Recolta va fi de 2.000 - 2.500 kg ciuperci/an din 3 - 4 cicluri de cultura.

In plus, puteti beneficia de fonduri nerambursabile si de sprijinul statului! Prin Programul National de Dezvoltare Rurala - Masura 121 "Modernizarea exploatatilor agricole" sau Masura 123 "Cresterea valorii adaugate la produsele agricole" obtineti finantarea necesara acestei afaceri cu ciuperci.

Buget initial
Practic, primii pasi sunt:
- amenajarea spatiului de cultura ciuperci;
- achizitionarea sporilor;
- obtinerea autorizatiilor.
Bugetul necesar pentru start variaza in functie de suprafata pe care doriti sa o cultivati cu ciuperci. Puteti porni o ciupercarie cu 1.000 de euro sau cu 20.000 de euro (cu posibilitatea obtinerii unor fonduri nerambursabile oferite prin Programul National de Dezvoltare Rurala).


Avantaje ale afacerii cu ciuperci
1. Investitie initiala modica.
2. Concurenta redusa. Cererea de ciuperci este de 26 de ori mai mare decat oferta!
3. Derulare rapida. La o cultura intensiva de ciuperci se obtin 5 - 6 recolte pe an! Nu uitati, este cultura cu cel mai mare randament pe metru patrat!
4. Piata de desfacere pentru ciuperci este asigurata! Ciupercile Champignon sunt cele mai cautate ciuperci din Romania.
5. Posibilitati multiple de extindere si export.
6. Cadru legislativ favorabil pentru IMM-uri plus oportunitatea finantarii prin fonduri europene.
7. Nu necesita teren agricol. Un hambar, un beci sau un garaj bine amenajate sunt tot ceea ce aveti nevoie.
8. Materialele necesare sunt foarte ieftine si usor de procurat (cel mai bun sol pentru ciupercile Champignon este balegarul!)
9. Se poate incepe ca o afacere de familie
10. Va punem la dispozitie un suport informativ detaliat privind demararea si dezvoltarea acesti afaceri, format din 2 cd-uri. Unul dintre cd-uri contine text scris, tabele si fotografii si celalalt contine filmul afacerii, realizat intr-o ciupercarie.


Profit initial din cultivarea ciupercilor

Cu un spatiu de cultura de 100 mp (realizat prin supraetajare) obtineti incasari de peste 55.000 lei /an. Cum? De pe un singur mp. se obtin 80-100 kg de ciuperci/an.
Inmultiti cele 9.000 kg de ciuperci pe an cu 6 lei (1 kg ciuperci - en-gross). Rezultatul, 54.000 lei, reprezinta venitul obtinut de firma dvs. Si asta numai dupa primul an!
Desfacerea si, deci, profitul sunt asigurate deoarece cererea pe piata este mult mai mare decat oferta.

Afacerea la cheie cu ciuperci

Totul Despre Cultivarea ciupercilor Champignon

este ghidul ideal care trateaza activitatea ca afacere, de la tehnologie la profit.
Ghidul Totul Despre Cultivarea ciupercilor Champignon va arata pas cu pas care este drumul cel mai sigur si cel mai rapid spre profit. Daca va surade ideea sa deveniti producator si chiar exportator de ciuperci sunt cateva elemente absolut necesare pe care trebuie sa le luati in considerare:

- ce inseamna si cum sa cultivati ciuperci Champignon;
- planificarea investitiilor si actele ce va legalizeaza afacerea cu ciuperci.
Cultivarea ciupercilor Champignon a fost special structurata astfel incat sa constituie un ghid al afacerii. Cuprinde toate informatiile si instructiunile necesare dezvoltarii unei ciupercarii la scara mare. Comandati acum si primiti cadou special: "Primele 100 de zile ale unei afaceri de succes".
informatii email
facafaceri@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu