duminică, 7 februarie 2010

Afaceri model, idei de afaceri, afaceri la cheie,

Ghid ul de Afaceri pe CD - Atelierul Tau De Mobila


CD-ul Atelier pentru mic mobilier contine :

1. Adrese ale furnizorilor si clientilor.
2. Cadoul: Primele 100 de zile ale unui intreprinzator de succes, in format PDF.
3. Bonus: Dupa ce te-ai acomodat cu activitatea si vrei sa-ti extinzi gama de produse ai la indemana bonusul oferit la comandarea Cd-lui. Bonus ce contine 99 de proiecte pentru realizarea diferitelor piese de mobier, atat pentru exterior (in gradina), cat si pentru interior (in casa). Fiecare plansa contine schite clare ale componentelor si detalii tehnice (materiale necesare si scara de masura).
Deschideti cat mai curand un atelier pentru mic mobilier.
iformatii email
facafaceri@gmail.com

Afaceri model, idei de afaceri , afaceri la cheie

Fabricarea lumanarilor decorative si aromatizate de la A la Z



Decor, lumina si parfum... castigati rapid inima si banii clientilor
Lumanarile decorative si aromatizate sunt noile bibelouri. Se vand in orice magazin, in orice perioada a anului. Sunt frumoase, delicate si foarte cautate. A!... si foarte usor de facut!
Aceste produse sunt atat de comercializate incat nu mai exista magazin care sa nu le mai comercializeze. Lumanarile de interior sunt cautate de cumparatori pe tot parcursul anului, iar marja profitului este foarte mare.
Lumanarile sunt usor de realizat: intr-o matrita se fixeaza un fitil de bumbac, dupa care matrita se umple cu un amestec de parafina, acid stearic, ceara, arome si coloranti.
Pentru a incepe aceasta afacere aveti nevoie de: un spatiu care la inceput poate fi si bucataria, cateva ustensile simple, materiale si matrite in functie de modelele alese.
informatii email
facafaceri@gmail.com

Afaceri Model, idei de afaceri, afaceri la cheie

Afacerea anului in Romania



Cultivarea ciupercilor Champignon (Agaricus) s-a dezvoltat in ultimii 35 de ani de 9 ori in SUA, de 9,2 ori in Franta, de 5,8 ori in Anglia si de 350 de ori in Olanda. Dar nu si in Romania. Aici sunteti inca ferit de concurenta si aveti toate sansele sa va dezvoltati o afacere frumoasa si profitabila. In plus, acum aveti la dispozitie o lucrare cu adevarat profesionista - in format electronic.


De ce sa cultivati ciuperci?

Consumul anual pe cap de locuitor, in Romania, este sub 100 g de ciuperci. Consumul normal ar fi de cca 2 kg/locuitor. Pentru inceput, aveti nevoie doar de 50 - 60 mp (un beci sau un garaj). Recolta va fi de 2.000 - 2.500 kg ciuperci/an din 3 - 4 cicluri de cultura.

In plus, puteti beneficia de fonduri nerambursabile si de sprijinul statului! Prin Programul National de Dezvoltare Rurala - Masura 121 "Modernizarea exploatatilor agricole" sau Masura 123 "Cresterea valorii adaugate la produsele agricole" obtineti finantarea necesara acestei afaceri cu ciuperci.

Buget initial
Practic, primii pasi sunt:
- amenajarea spatiului de cultura ciuperci;
- achizitionarea sporilor;
- obtinerea autorizatiilor.
Bugetul necesar pentru start variaza in functie de suprafata pe care doriti sa o cultivati cu ciuperci. Puteti porni o ciupercarie cu 1.000 de euro sau cu 20.000 de euro (cu posibilitatea obtinerii unor fonduri nerambursabile oferite prin Programul National de Dezvoltare Rurala).


Avantaje ale afacerii cu ciuperci
1. Investitie initiala modica.
2. Concurenta redusa. Cererea de ciuperci este de 26 de ori mai mare decat oferta!
3. Derulare rapida. La o cultura intensiva de ciuperci se obtin 5 - 6 recolte pe an! Nu uitati, este cultura cu cel mai mare randament pe metru patrat!
4. Piata de desfacere pentru ciuperci este asigurata! Ciupercile Champignon sunt cele mai cautate ciuperci din Romania.
5. Posibilitati multiple de extindere si export.
6. Cadru legislativ favorabil pentru IMM-uri plus oportunitatea finantarii prin fonduri europene.
7. Nu necesita teren agricol. Un hambar, un beci sau un garaj bine amenajate sunt tot ceea ce aveti nevoie.
8. Materialele necesare sunt foarte ieftine si usor de procurat (cel mai bun sol pentru ciupercile Champignon este balegarul!)
9. Se poate incepe ca o afacere de familie
10. Va punem la dispozitie un suport informativ detaliat privind demararea si dezvoltarea acesti afaceri, format din 2 cd-uri. Unul dintre cd-uri contine text scris, tabele si fotografii si celalalt contine filmul afacerii, realizat intr-o ciupercarie.


Profit initial din cultivarea ciupercilor

Cu un spatiu de cultura de 100 mp (realizat prin supraetajare) obtineti incasari de peste 55.000 lei /an. Cum? De pe un singur mp. se obtin 80-100 kg de ciuperci/an.
Inmultiti cele 9.000 kg de ciuperci pe an cu 6 lei (1 kg ciuperci - en-gross). Rezultatul, 54.000 lei, reprezinta venitul obtinut de firma dvs. Si asta numai dupa primul an!
Desfacerea si, deci, profitul sunt asigurate deoarece cererea pe piata este mult mai mare decat oferta.

Afacerea la cheie cu ciuperci

Totul Despre Cultivarea ciupercilor Champignon

este ghidul ideal care trateaza activitatea ca afacere, de la tehnologie la profit.
Ghidul Totul Despre Cultivarea ciupercilor Champignon va arata pas cu pas care este drumul cel mai sigur si cel mai rapid spre profit. Daca va surade ideea sa deveniti producator si chiar exportator de ciuperci sunt cateva elemente absolut necesare pe care trebuie sa le luati in considerare:

- ce inseamna si cum sa cultivati ciuperci Champignon;
- planificarea investitiilor si actele ce va legalizeaza afacerea cu ciuperci.
Cultivarea ciupercilor Champignon a fost special structurata astfel incat sa constituie un ghid al afacerii. Cuprinde toate informatiile si instructiunile necesare dezvoltarii unei ciupercarii la scara mare. Comandati acum si primiti cadou special: "Primele 100 de zile ale unei afaceri de succes".
informatii email
facafaceri@gmail.com

Afaceri model , idei de afaceri, afaceri la cheie

Afacere Model cu un potential enorm in Romania


O cerere de sute de tone pe piata exporturilor

… Minimum 20.000 de euro profit anual!
… Una dintre cele mai apreciate idei de afaceri la nivel european!
… O piata interna si externa avida!
In ultimul timp, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la medicina naturista, fitoterapia e in floare, iar frumusetea doamnelor se bazeaza din ce in ce mai mult pe extractele din plantele naturale.
Alimentatia capata accente din ce in ce mai naturale - salatele sunt la mare trecere, plantele aromatice se combina din ce in ce mai variat, deci... piata este in plina explozie.
Imensele avantaje ale Romaniei:
1. Avem posibilitatea sa producem plante medicinale si plante aromatice ecologice, nepoluate si sa le distribuim in SUA si in toate tarile europene, unde poluarea este... la ea acasa;
2. Avem, in plus, si potential! In Romania, resursele de plante medicinale si plante aromatice sunt foarte diversificate: o flora de 3.700 de specii cu proprietati curative deosebite, dintre care 384 sunt recunoscute in cadrul OMS ca plante medicinale cu insusiri farmacodinamice si efect bine conturat;
3. Culturile BIO, foarte apreciate inclusiv din punctul de vedere al pretului de vanzare, pot fi implementate cu succes in tara noastra;
4. Posibilitatile tarii noastre sunt cu adevarat unice! Asa-numita "agricultura de saracie", practicata in ultimii 20 ani, are si partile ei bune - terenurile noastre au nevoie de un timp minim de reconversie si sunt in procent de 80% pregatite pentru a fi valorificate prin culturi de plante medicinale si plante aromatice ecologice.
Dezvolta acum o afacere pentru care exista o cerere de sute de tone pe piata exporturilor!

Comanda acum cd-ul “ABC ul Cultivarii Plantelor Medicinale si Aromatice in Romania”!

informatii email:
facafaceri@gmail.com

Model de afaceri , afaceri la cheie

Castiga 4000 de euro pe an muncind doar in week-end



Afaceri concrete cu catina, catina alba, capsuni, coacaze

Fructele de padure sunt foarte cautate si aproape lipsesc cu desavarsire de pe piata. In conditiile climaterice din Romania se pot planta fara probleme 11 specii de arbusti fructiferi: capsun, zmeur, mur, coacaz, agris, afin, smochin, catina, soc, corn, trandafir de dulceata.Aceste specii cresc spontan si au o productie mare de fructe. Sunt usor de cultivat, ca o profitabila activitate de weekend.

Buget initial

Depinde de cat teren dispuneti. Cu cat aveti mai mult teren, cu atat mai multi arbusti puteti planta. Depinde, apoi de specia sau speciile de arbusti pentru care optati, pentru ca preturile acestora difera.
De exemplu, cu 150 de euro puteti planta 350 de capsuni, 50 de zmeuri si 50 de arbusti de coacaz (negru sau rosu) sau 50 de muri fara spini. Practic, cu 150 de euro va asigurati o cultura de 450 de arbusti fructiferi.


Profit initial
Ganditi-va numai la preturile acestor fructe din supermarketuri si chiar de pe piata. 4 euro/kg de zmeura sau afine; 1 euro/kg de capsuni, 1 euro/kg de catina. Pentru 1 kg de coacaz negru obtineti 1,5 euro, iar de pe un hectar puteti recolta 4-5 tone de coacaze.
Aceste preturi sunt pentru fructele proaspete, neprelucrate. Sucurile sau dulceturile le puteti vinde mult mai scump.
Sa presupunem, pentru primul an, o productie de doar 4 tone de fructe la hectar x 1 euro/kg de fruct (pret mediu) = 4.000 euro/hectar cultivat. Scadeti investitia initiala de 150 de euro si ramaneti cu un profit de 3.850 euro. Muncind doar in weekend.


Cum se cultiva arbustii fructiferi?

Care sunt cele mai avantajoase specii in functie de zona crestere? Cate fructe puteti obtine de la un arbust?Cum sa valorificati avantajos productia obtinuta?Aflati raspunsurile la toate aceste intrebari in Ghidul documentatie pe CD Cultivarea arbustilor fructiferi de la A la Z .

informatii la email:
facafaceri@gmail.com